Nova vest
close
Info

Gađaće Rusiju?

Ukrajinski saveznici dugo su bili protiv korišćenja oružja sa Zapada protiv ciljeva u Rusiji. S obzirom na tešku situaciju na frontu sve su glasniji pozivi za preispitivanje ovog stave, piše Dojče vele.

11:55

8.5.2024.

1 h

Biz

"Nećemo ometati snabdevanje ruskim gasom"

Moldavija neće ometati isporuku ruskog gasa kroz svoj region Transistriju nakon što ugovor o tranzitu sa Ukrajinom istekne ove godine, izjavio je juče moldavski ministar energetike Viktor Parlicov.

7:56

8.5.2024.

5 h

Izdvajamo

Info

Biz

Svet

Putin postavio zadatak: Ovo je rok

Ruski predsednik Vladimir Putin postavio je vladi zadatak da do 2030. godine obezbedi uslove za stopu rasta ruskog BDP-a iznad svetskog proseka, što je navedeno u ukazima kojima su postavljeni dugoročni ciljevi nacionalnog razvoja, preneo je TASS.

8:29

8.5.2024.

5 h

B92 Sport

Život

Zdravlje

studija pokazala

Maslinovo ulje pomaže u borbi protiv uporne bolesti

Maslinovo ulje, koje se smatra zdravijom alternativom uljima semenki, takođe je korisno u sprečavanju gubitka kognitivnih sposobnosti i smrti povezanih s mentalnim propadanjem, otkriva studija sprovedena tokom 28 godina na 92.000 ljudi.

8:18

8.5.2024.

5 h

Automobili

Tehnopolis

Kultura

Video

Život

Problemi zbog Izraela na Evroviziji

Srpska predstavnica Teya Dora sa pesmom "Ramonda" plasirala se u finale Evrovizije, a uoči drugog polufinala dolazi ponovo u fokus Izrael i pitanje da li je trebalo da bude diskvalifikovan?

Lokal

eSports

Novo Sport Video Menu