Serija

Radnim danima u ponoć

Sinovi anarhije

Radnim danima u ponoć - Serija o zavodljivosti novca, moći i krvi!

foto: prva.rs

Sinovi anarhije adrenalinska je drama s elementima crne komedije koja istražuje nastojanja članova i odmetnika zloglasnog motociklističkog kluba da zaštite njegovo postojanje, pokušavajući da spreči bilo kakve promene njihovog jednostavnog i izolovanog grada Čarminga u Kaliforniji jer žele da ostane upravo takav kako mu glasi i ime (charming = šarmantan). Motociklistički klub mora da istrpi razne pretnje dilera droge, korporativne ulagače i policijske službenike.
Čarli Hanam glumi Džeksona Džeksa Telera, čoveka čija je ljubav prema bratstvu na ispitu zbog sve većeg udaljavanja od zakona. Kejti Sagal glumi Džemu Teler Morou, Džeksovu dominantnu majku koja živi s Džeksovim očuhom i predsednikom motociklističkog kluba Klarensom Klejem Morouom, kojeg glumi Ron Perlman.
Trougao majke, sina i očuha izneće mračne tajne porodične prošlosti i pokazaće šta su sve spremni da učine kako bi prikrili svoje grehe. Megi Stif glumi Taru Nouls, Džeksovu ljubav iz srednje škole koja se vratila u Čarming, gde radi kao pedijatar. Ona dolazi u sukob s Džemom kada se sazna da Tara ima skriven i mračan motiv zbog kojeg nastoji da pridobije Džeksovu ljubav i poverenje. 


Autor: Kurt Sater
Uloge: Čarli Hanam, Kejti Sagal, Mark Bun Džunior
Originalni naziv: Sons of Anarchy (2008-2014)