Serija

Vikendom u 22:00

Alkatraz

Vikendom u 22:00 - Godine 1963. preko 300 zatvorenika i više od 40 stražara nestalo je iz zatvora Alkatraz bez traga.

foto: prva.rs

Kako bi zataškali njihov nestanak, vlada je izmislila priču o zatvaranju zatvora zbog nesigurnosti i službenog premeštaja zatvorenika u druge zatvore širom SAD-a. Međutim, savezni agent Emerson Hauser, mladi policajac iz San Franciska koji je bio zadužen za premeštaj zatvorenika 1963. godine, jedan je od prvih koji otkriva da su svi zapravo nestali.
Danas u San Francisku nestali zatvorenici i stražari se misteriozno vraćaju, jedan po jedan. Ono što je najčudnije, niko od njih nije ostario nijedan dan i niko od njih nije svestan da je prošlo punih 50 godina od njihovog „nestanka“. Još čudnije je to što je vlada očigledno znala za njihov povratak, pa Hauser vodi tajnu operaciju kojoj je zadatak da pronađe i vrati zatvorenike. Kako bi mu pomogli da što pre pronađe zatvorenike i uhapsi ih, Hauser dovodi u svoju jedinicu detektivku Rebeku Madsen i dr Dijega Sotoa, stručnjaka za istoriju Alkatraza i njegovih zatvorenika, ujedno i autora knjige o istom.

Autori: Stiven Lilijen, Elizabet Sarnof, Brajan Vinbrant
Uloge: Sara Džons, Horhe Garsija, Džoni Kojn
Originalni naslov: Alcatraz (2012)

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3