Poznati novi detalji jezivog nasilja: Majka detetu rastvarala lekove u sokove

U Institutu za majku i dete otkrivena je majka M. R. (43) koja je uhapšena zbog sumnje da je ćerku (4) od kraja februara do početka marta drogirala sedativima.

Izvor: Blic
Podeli
hxdbzxy/Shutterstock
hxdbzxy/Shutterstock

Kako piše "Blic", otkrivena je nakon što je doktorima u Institutu za majku i dete bilo sumnjivo stanje devojčice. Analizama krvi ukazale su, kako saznajemo, da devojčica ima visoke tragove sedativa u krvi.

Prema informacijama medija, majka i ćerka primlljene su u Institut za majku i dete pre 10 dana.

"Dete je već po prijemu u Institut bilo na neki način nedovoljno razvijeno, a neki znakovi su ukazivali na to i da je zanemareno od strane roditelja", rekao je izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Kako saznaje "Blic", devojčici je tada vađena krv, a prve analize ukazale su devojčica ima visoke tragove sedativa u krvi.

"Zatim je dete, koje je na odeljenje primljeno sa majkom, nastavilo da biva ošamućeno. Sumnja se da je majka i u bolnici, sedative drobila i stavljala devojčici u sok", rekao je upućen izvor.

Podsetimo, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca, saslušana je M. R. (43) zbog sumnje da je u vremenskom periodu od 29. februara do 8.marta 2024. godine izvršila krivično delo - Nasilje u porodici.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana te je sud doneo rešenje kojim joj je pritvor i određen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 56 idi na stranu