Brnabić o novoj tvrdnji SSP: Da li je ovim ljudima neko hakovao profil ili su ozbiljni?

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić komentarisala je objavu SSP na mreži Iks koja insinuira da u izveštaju ODIHR-a za Srbiju nešto nije u redu, jer je napisan na 44 strane.

Izvor: Novosti
Podeli
Foto: M.M./ATAImages
Foto: M.M./ATAImages

"Čekajte, da li je ovim ljudima neko hakovao tviter profil ili su ozbiljni?!?

To je sada već ozbiljno teško razlučiti.... Dakle, nije važno šta piše u nekom izveštaju, nije važan ni broj preporuka, ni vrsta preporuka, važno je samo koliko je izveštaj "debeo" (po principu: kvalitet knjige se ceni po broju strana - ako je "debela" onda je i ozbiljna, a ako nije, onda je bezveze).

Tom logikom bi ODHIR mogao da ode u neku zemlju, konstatuje da je apsolutna diktatura, nema nikakvih sloboda, napiše to u nekoliko rečenica, na pola strane - ali bi to za Đilasa i ekipu bio najbolji izveštaj na svetu. Zamislite, ima samo 1 stranu!

Međutim, odlično je što svakim danom pokazuju koliko oni olako i neozbiljno shvataju politiku, a koliko ozbiljno, i sa koliko strasti, vređaju inteligenciju naših građana.

Ovu priču ni pas s maslom ne bi pojeo, a koliko ih je izveštaj ODHIR-a pogodio, pokazuje nivo argumenata kojima se služe. Samo napred", napisala je Brnabić na mreži Iks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 84 idi na stranu