Nađeno raskomadano telo državljanina Srbije; Leš bez ruku i nogu u kadi; Nađena i oprema za kasapljenje

Državljanin Srbije, čiji identitet još nije utvrđen, pronađen je mrtav u stanu u Beču, a telo je bilo unakaženo, saznaju mediji.

Izvor: Kurir
Podeli
Foto: Shuttestock/ ArtOlympic
Foto: Shuttestock/ ArtOlympic

Prema rečima izvora Kurira, trup muskarca, čiji je leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja, pronađen je u kadi u kupatilu, dok su odsečene ruke i noge pronađene u drugim prostorijama.

"Policija je u stan došla zbog prijave da se u njemu proizvodi marihuana. U potrazi za drogom, inspektori su upali u stan. U njemu nije bilo nikoga, a marihuana je zaista i pronađena. Međutim, pored droge nađen je i leš muskarca", kaže izvor Kurira i dodaje da je inspektorima još s vrata bilo jasno da se u stanu dogodio zločin.

"Čim su kročili u stan ugledali su delove ljudskog tela. Daljim pretresom u kupatilu je zatečen trup, sa velikim rezom na vratu", dodaje izvor.

Kako nam izvor otkriva, u stanu je pronađena i kompletna oprema za kasapljenje, ali i za cišćenje.

"Nađene su folije, najlon, hemijska sredstva. Pretpostavlja se da je namera egzekutora bila da telo skroz iskomada i otarasi ga se, ali se među počiniocima nešto dogodilo, pa su odlučili da telo samo ostave i pobegnu", kaže izvor.

Inače, u stanu su pronađena dokumenta trojice Srba.

"U stanu su nađena dokumenta na ime A.J, L.R. i na ime Ž.J. Svi su sa šireg područja Beograda i u Srbiji nemaju krivične dosijee", dodao je izvor Kurira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 695 idi na stranu