Vučić predstavljen kao Hitler na karikaturi, Vučević: "Sram vas bilo, vređate i ceo srpski narod"

Predsednik SNS i ministar odbrane Miloš Vučević nazvao je sramnom i ogavnom karikaturu koja će izaći u sutrašnjem izdanju Nin-a.

Izvor: B92
Podeli

Na njoj je, naime, predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavljen kao nacistički vođa Adolf Hitler.

Vučević ističe da tom karikaturom vređaju ne samo predsednika Vučića, nego ceo srpski narod i sve slobodoumne građane i patriote koji vole svoju državu.

"Vređaju i sve žrtve nacističkih monstruma i njihove potomke, među kojima je i sam predsednik Vučić kojem su ustaše ubile dedu po ocu i mnogobrojnu rodbinu. Niko od nas nema problem sa tim umetničkim "izražajima" koje nazivaju slobodom medija u istim tim medijima koji su sve samo ne oslobođeni od mržnje i bolesne ljubomore zbog uspeha predsednika Vučića", ističe Vučević.

Predsednik SNS dodaje da ipak, u jednoj normalnoj i civilizovanoj državi za bilo kakvo poređenje predsednika, kojeg je podržalo više od 2,2 miliona građana Srbije, sa fašistima, ili bilo kakve aluzije na tu temu, jedino može da se kaže - sram vas sve bilo!

"Ako osnivanje narodnog pokreta za državu, jednog saborstva oko najvažnijih nacionalnih pitanja, skupa rodoljublja i patriota oni izjednačavaju sa monstroznim idejama fašizma i nacizma, onda te što to rade ne možete nazvati nikako drugačije nego jadnicima i monstrumima koji žele zlo svom narodu i svojoj državi. Ovim su još jednom pokazali da su oni jedna besramna grupica koja je isfrustrirana od sopstvene nesposobnosti i nemoći, i da skandalozne karikature kojima "vode rat protiv predsednika Vučića potvrđuju samo da ne mrze samo Vučića, već ceo narod i državu, i da ne mogu da se pomire sa uspesima koje ostvarujemo. Jasno je da najveću pretnju sada vide u najavljenom narodnom pokretu za državu koji će upravo biti najjača brana svakom pokušaju razbijanja naše države. Toga se oni i plaše", poručio je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 102 idi na stranu