Nekoliko članova stranke Zavetnici prešlo u SNS

Prеdsеdnik Izvršnog odbora Srpskе naprеdnе strankе Darko Glišić prеdstavio jе danas na konferencije novе članovе strankе koji su napustili stranku "Zavеtnici“.

Izvor: Tanjug
Podeli
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Kako je naveo, oni su nеzadovoljni njеnom politikom i incidеntima poslanika na jučеrašnjoj sеdnici Skupštinе.

Glišić je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da su ga kontaktirali članovi stranke Zavetnici i da su izrazili želju da budu deo SNS, jer su, kako je naveo, videli da ta stranka ima ozbiljnost i odgovornost za sve svoje postupke.

U SNS su prešli odbornici u Skupštini grada Beograda stranke Zavetnici Stefan Jovanović, Marija Vukmirović, Bojana Sladojević, kao i narodni poslanici Dušan Stoiljković i Dragan Stojanović.

"Njima je dosta laži i obmana i kabadahijskog ponašanja Milice Đurđević Stamenkovski i njenog supruga Stefana, a ono što je ona juče radila sa grupom svojih istomišljenika, njihovu današnju odluku učinilo je mnogo lakšom i ubrzalo je", rekao je Glišić.

Stefan Jovanović je rekao da je predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski "marketinška marioneta svog supruga", koji, kako kaže, samovoljno donosi sve odluke u vezi sa budućnošću stranke, ne poštujući izabrane organe stranke niti volju članova.

"Oni na perfidan način obmanjuju sve građane Srbije i članove svoje stranke, jer je njihova borba za istinski patriotizam samo paravan borbi za lične interese i politikansku dobit", kazao je Jovanović.

Glišić je naveo da SNS pruža punu podršku Vučiću u borbi za očuvanje najvećih nacionalnih interesa zemlje, kao što su mir, stabilnost, očuvanja KiM i srpskog naroda na tom prostoru.

"Kroz tu borbu Vučić pokazuje izuzetno državničko držanje, jak stav i odgovornost koja ima za cilj da se nacionalni interesi do kraja ispune", kazao je Glišić.

Dodao je da Vučić jedini predsednik u istoriji parlamentarizma koji podnosi izveštaje Skupštini, odgovara na pitanja narodnih poslanika, obaveštava javnost o tome šta koji su izazovi pred našom državom.

"Juče smo videli kako izgleda kada nako želi da uradi sve suprotno, da ruši naše nacionalne interese i borbu za očuvanje KiM. Juče smo imali prilike da vidimo kako se ruši Srbija u režiji Boška Obradovića, Milosa Jovanovića i Milice Đurđević Stamenkovski", kazao je Glišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 78 idi na stranu