Vučić: "Znao sam, snajper je za mene"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je svedočenje Srđana Lalić.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

Član kriminalne grupe Veljka Belivuka i okrivljeni saradnik Srđan Lalić, juče je pred Specijalnim sudom nastavio sa odgovaranjem na pitanja optuženih, i tom prilikom kazao da je planirano ubistvo predsednika Srbije.

"Znamo mi da je on govorio istinu. On ne sme da laže, on je okrivljeni saradnik. On je postigao dogovor da odleži 18 godina, sebe spasava govoreći istinu. Znali smo da je snajper za mene. Nadležne službe su obavile svoj posao. Tu je bilo umešanih ljudi iz srpskih službi i crnogorskoh ANB i naše službe će imati mnogo čime da se bave", rekao je predsednik.

  • O raspravi o KiM u Skupštini

Odgovarajući na pitanja novinara, Vučić se osvrnuo i na dešavanja na KiM.

"Ne verujem, mi živimo u demokratskom obliku političkog režima. Nije prirodno da se ne slažemo u vremenu koje je najteže od 90-ih. Bilo bi dobro da postignemo što veće jedinstvo. Kada se suočavamo sa problemima, nekima je prilika da se domognu političkih problema. Spreman sam da budem u parlamentu 3, 4 dana i da odgovaram na pitanja", istakao je Vučić.

A o tome da SNS sprema miting podrške, Vučić je kazao da je laž.

"Dokoni po ceo dan, izmišljaju. Ja ne bežim nigde, idem pred svoj narod. I prošli put sam slušao najgore moguće gadosti. Ako mislite da ćete samo da imate monologe, da nećete dobiti odgovor", naveo je.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 78 idi na stranu