Mandić izlazi na crtu Đukanoviću na predsedničkim izborima

Predsednički izbori u Crnoj Gori, četvrti od nezavisnosti i sedmi od uvođenja višepartijskog sistema, održaće se 19. marta.

Izvor: Tanjug
Podeli
EPA/EFE/ BORIS PEJOVIC
EPA/EFE/ BORIS PEJOVIC

Poslanica Demokratskog fronta (DF) Simonida Kordić najavila je danas da će predsednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera DF Andrija Mandić biti kandidat ovog saveza za predsedničke izbore, 19. marta, ukoliko kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) bude Milo Đukanović.

Kordićeva kaže da je izvesno da će na ovim predsedničkim izborima okosnicu imati tri kadnidata. "Jedan će, svakako, biti kandidat prethodnog režima, najverovatnije gospodin Đukanović. Drugi će biti kandidat koji će, verovatno, imati podršku centara političke moći van Crne Gore. I treći kandidat DF-a, koji će biti narodni kandidat, kao izvorni predsednički kandidat građana Crne Gore", rekla je Kordić za TV Crne Gore.

Predsednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković pozvao je danas partije aktuelne većine da se dogovore oko zajedničkog predsedničkog kandidata i ponovio da je Miodrag Lekić prihvatljiv za sve partije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 59 idi na stranu