Velika akcija BIA i policije; Zaplenjen kokain u vrednosti više od 10 miliona evra FOTO

U velikoj akciji srpske policije, u saradnji sa bezbednosnim službama iz nekoliko država Evorpske unije, zaplenjena je velika količina kokaina.

Izvor: B92
Podeli
Foto: MUP
Foto: MUP

U međunarodnoj akciji Tužilaštva za organizovani kriminal, Bezbednosno- informativne agencije i Ministarstva unutrašnjih poslova PU za grad Beograd, u koordinaciji sa inostranim partnerskim službama Europolom i Eurodžastom, u zajedničkoj akciji u Belgiji zaplenjeno je preko 100 kilograma opojne droge kokain, čija ulična vrednost iznosi više od 10 miliona evra.

U ovoj akciji u Holandiji uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe srpski državljani D.R. (28) i D.P. (48), kod kojih je pronađeno oružje i izvesna količina novca za koju se sumnja da je nastala izvršenjem krivičnih dela, dok su u Belgiji i Luksemburgu uhapšeni takođnje srpski državljani S.K. (36), Đ.D. (32), J.V. (33), jedno NN lice, kao i državljanin BiH S.Đ. (42).

Na teritoriji Beograda uhapšen je srpski državljanin V.V. (29), kome je određeno zadržavanje od 48 sati, koji će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Policija nastavlja sa koordinisanim radom na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi distribucije pomenutog narkotika i na otkrivanju ostalih članova navedene međunarodne organizovanane kriminalne grupe.

Foto: MUP
Foto: MUP

Foto: MUP
Foto: MUP

Foto: MUP
Foto: MUP

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 65 idi na stranu