Dodik: "Mafija pokušava da se obračuna sa Vučićem"

Milorad Dodik izjavio je danas da je "užasavajuća" informacija koju je dobio MUP o saznanjima da grupa Radoja Zvicera ima za cilj ubistvo Aleksandra Vučića.

Izvor: Beta
Podeli
Depositphotos/Ale Mi
Depositphotos/Ale Mi

Pročitajte još:

Orlić se obratio medijima: "Sinoć je Srbija bila zabezeknuta" VIDEO

Reakcija Ane Brnabić: Ovo je svedočanstvo o vama i onome što vi radite

"Nigde nije zabeleženo da mafija na tako gnusan način pokušava da se obračuna sa predsednikom države, kao što se to već godinama radi prema Aleksandru Vučiću", kazao je Dodik, preneli su banjalučki mediji

Prema njegovim rečima, jasno je da raznim kriminalcima i članovima mafije "smeta jaka Srbija, sa Vučićem na čelu, spremna i odlučna da se bori protiv organizovanih kriminalnih grupa".

Dodao je da takvim kriminalcima odgovora "bezakonje, nasilje i urušena politička stabilnost u Srbiji i za to im veliku smetnju predstavlja Vučić, koji to ne dozvoljava".

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da su od Evropske policijske službe (Evropol) dobili informacije o postojanju kriminalne grupe koja za cilj ima atentat na predsednika Srbije i dodao da će policija učiniti sve da sačuva bezbednost predsednika države.

On je naveo da su pripadnici policije i predstavnici Evropola pokrenuli akciju otkrivanja identiteta svih pripadnika te organizacije i da su saznali da je na njenom čelu crnogorski državljanin Radoje Zvicer - za kojim je Srbija već raspisala poternicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 105 idi na stranu