"Želimo da Priština bude deo NATO, ali..."

Ambasador Nemačke u Prištini Jorn Rode izjavio je da Priština mora da ispuni svoje zakonske obaveze, od kojih je jedna formiranje Zajednice opština.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Како може да Америка отме једној земљи део територије и сад да је прогласи својом ,а осамдесет посто света не призна терористичку државу.
  (Песник, 7. decembar 2023 18:53)

  # Link komentara

 2. Nemački ambasador Rode se zalaže da tu Kosovo udje u sastav NATO a,kome može da pristupe samo nezavisne države, uz to se izvinjava da prilikom obraćanja nije valjda povredio Ustav tu Kosova, svi sa zapada se pozivaju na Ustav tu Kosova, dok Ustav Srbije njih neinteresuje a izgleda i naše zvaničnike koji se retko kad pozivaju na Ustav R Srbije po kome je KiM sastavni deo R Srbije i o tome nema rasprave a ne da se trguje kao na pijaci.U daljim razgovorima treba češće upućivati protestne note državama koje promovišu nezavisno tu Kosovo.
  (Miki, 7. decembar 2023 16:02)

  # Link komentara

 3. Bice i Nato jednog dana, samo polako.
  (Gaga, 7. decembar 2023 12:45)

  # Link komentara

 4. Predstavnik zemlje koja do pre 30tak godina bila u položaju u kom je sad Srbija, mrtav-hladan propisuje kako da se neko ponaša.
  Albancima koji su, bajagi, u boljem i Srbima koji su u gorem položaju.
  Red je da se , konačno, opametimo, pošaljemo ih tamo gde im je mesto i počnemo graditi život u kom se bar glave neće gubiti i "dobro" za jedne neće, po automatizmu, biti loše za druge .
  (Ironija, 7. decembar 2023 12:16)

  # Link komentara