1. Jasno kao beli dan. Otkrili rupu na saksiji, toplu vodu.
  (Pera, 22. septembar 2023 15:41)

  # Link komentara

 2. ...ovo svako sa 2 gr mozga zna odavno...
  ...dovoljno je slusati tirade americkih ambasadora u regionu, slusati beskrajne pretnje kurtiju i pristini, od kojih se ni jedna nije materijalizovala, sem sto ga jednom nisu pozvali u brisel...
  ...strasna sankcija...
  ...kurti je samo mali srafcic u americkoj masineriji osvajanja sveta...
  ...on ne izgovara ni jednu rec ako nije odobrena u ambasadi u pristini...
  ...da li kvinta zna za hapsenja, paljenja, maltretiranja, ubijanja srba na kosovu - zar neko uopste dovodi to u pitanje...???
  (kraja, 21. septembar 2023 20:16)

  # Link komentara

 3. Love u mutnom kao u Nagornjem Karabahu :(
  (Pajdo, 21. septembar 2023 19:06)

  # Link komentara

 4. Kada bi se UN uključile onda bi mogao da se nađe neutralni posrednik čime bi se postigla neka vrsta balansa, odnosno, da tu budu i zemlje Zapada, i neke države koje ne pripadaju Zapadu a koje bi možda udruženo mogle da budu posrednici. To bi dalo daleko veće šanse da se pitanja Kosova i Metohije razreši", smatra Lukić trebaju biti oni koji istinu govore oni koji nisu protiv srbije oni koji su iskreni postujuci sebe i medjunarodnog prava UN i zemlje i naroda oni koji nisu priznali illegalnog kosova jer Jesu oni koji priznali prekrsili i prava i SVA ljudska i medjunarodna prava sto se i vidi koji se silnih zlocina silom i zla srbiji i narodu silom cini sto nemaju pravo kao i nekada Sto nisu imali tocjecveliki zlocin !!!
  (Ja, 21. septembar 2023 18:33)

  # Link komentara