1. U ozbiljnim državama na izborima se bira vlast, izabrana je, ako neko želi ostavku Vlade može uz odredjen broj potpisa tražiti glasanje u Skupštini....Predsednik hoće da izadje u susret opoziciji i da zakaže nove izbore... Pa ne može 5 opozicionara koji su ušli u Skupštinu zbog smanjenog cenzusa sa 5 na 3 posto, da na ulici traži ostavke vlade.... Nije ovo kameno doba..... Hvala
    (Piter Markoni, 31. maj 2023 18:35)

    # Link komentara

  2. Ja koji podrzavam ove proteste sve vreme pricam da su politicki. Jer i treba da budu politicki. Jer nije politika samo asocijacija na fotelju.
    (floki, 31. maj 2023 18:32)

    # Link komentara

  3. Moj razlog za izlazak je isti, a to su ubistva koja su dopuštena i ne znanje vlasti da se nosi ne sa ovom nego ni sa približno lakšim situacijama. A dal opozicija organizuje i dal će parče svoje moći da iskoristi to je opet do ljudi kako ih vide. Opozicija svakako nije ujedinjena. Treba nam struka u ministrastvima i vodećim službama. Onaj ko je na bini treba da bude samo lutka/lutak koji dobro vidi na daljinu.
    (Vuk, 31. maj 2023 18:31)

    # Link komentara

  4. Шта има лоше у политичким протестима? Све је политика- од цене хлеба до Београда на води.
    То је реликт комунизма- да нико не сме да се бави политиком, осим владајуће клике.
    (Није проблем, 31. maj 2023 16:36)

    # Link komentara

  5. Šta mislite da ćete postići time što naglašavate da su protesti politički? Politika je sve što čini život čoveka u zajednici: cene životnih namirnica, zdrava životna sredina, kultura javnog govora, bezbednost u javnom prostoru (ovaj slučaj)..
    Narod na ulici izražava nezadovoljstvo političarima na vlasti koji su nesposobni da reše životne probleme. Zato moraju da odu.
    (Pera, 31. maj 2023 16:20)

    # Link komentara