1. Da, SAD je podrzavala albance jer je Milosevic podrzavao crvene generale u Moskvi. Prije toga smo uvek bili Americki saveznici. Da se opametimo pa lobiramo kod njih I na zapadu, njih ce pustiti niz vodu. Od Moskve necemo dobiti nista (koristno), a od SAD mozemo dobiti SVE. Zapamtite to.
    (GlasSaKrima, 31. maj 2023 18:46)

    # Link komentara

  2. Niko više ne veruje u ove njihove jeftine igrice.
    (sladoledsmesom, 31. maj 2023 15:31)

    # Link komentara

  3. bla, bla, bla...besan, ma važi...oni besni a mi se svi kopčamo na leđa.
    (Stanimir, 31. maj 2023 14:54)

    # Link komentara

  4. Ko veruje u tu pricu...
    (zanovetalo, 31. maj 2023 14:54)

    # Link komentara

  5. Amerikanci su oduvek naši partneri.
    (Dragan, 31. maj 2023 14:37)

    # Link komentara

  6. Prvo su im dali oružje (protivpravno), gurali u institucije (protivno principima), obučavali (jer im se može). Sada je ostalo samo da operu ruke od onoga što znaju da će ovi da urade. Uveli im neke mere koje su irelevatne (imaju KFOR i mogu da ih isprate, to je mera), a u stvari navodnim zabranama kontakata pokrivaju svoja dupeta za ono što znaju da će ovaj kurti psihopata da napravi (jer bi mogli da se nadju na sudu kao odgovorni), i neće da im smanjuju borbenu gotosvost time što eto neće da ih vode na vežbe po evropi, to jest sila koju su naoružali i obučili ostaje da poubija Srbe na Kosovu. Sankcije bi bile da prekinu finansiranje privremenih vlasti u prištini, ali i da izmu nazad oružje koje su im dali (i tako imaju nekoga kome misle da je potrebnije), ako im već ne odgovara rat u evropi (kako kome u SAD). SAD ovo rade jer nisu sposobne više da žongliraju, i njima je sada potrebno medjunarodno pravo i poštovanje ugovora, ali toga nema, sahranili su to, što se najbolje vidi na Kosovu. Vrhunska demokratija koja počiva na 3% glasova sa pucanjem na ljude, bodljikavom žicom uz upotrebu NATO trupa u ime imenovanja. Samo glume da ih kažnjavaju, ne smeju oni ni da pisnu, šiptari to drže za jaja, ceo vašington je njihova kučka (kako se Kurti obraća sekretaru SAD, iz toga je sve jasno ko je kome gazda).
    (ako koza laže rog ne laže, 31. maj 2023 14:21)

    # Link komentara

  7. nadam se da su ameri iskreni u svojoj nameri da zastite srbe.Iako su nasi neprijatelji ipak se nadam da imaju visok nivo svesti,moral i časti za pravdu.Ne verujem da podlezu kurtijevoj laznoj retorici jer je taj covek ultranacionalista i fanatik tako da za sada sprovodi tiho etnicko ciscenje srba na severu.
    (dejan, 31. maj 2023 14:09)

    # Link komentara

  8. Moramo biti mudri sad. Pustice njih Ameri niz vodu. Treba da vise lobiramo na zapadu. Ni ja ih ne volim ali ne moze drugacije. I naravno vise da se radjamo kako bi imali buducnost.
    (Sha, 31. maj 2023 14:03)

    # Link komentara

  9. kfor je prvi počeo treba jasno reči i podvući crtu oko toga inače biće posledica
    (ju, 31. maj 2023 14:01)

    # Link komentara

  10. Price za malu decu... nista oni ne rade bez njihove naredbe ili odobravanja, ni sad, ni pre 30 godina.
    (Sasa, 31. maj 2023 14:00)

    # Link komentara