1. Tajno, a u svim svetskim medijama, bravo za informacije
    (Putin, 15. avgust 2022 22:24)

    # Link komentara

  2. Koji ste vi i englezi I..... koji to pisu
    (Max, 15. avgust 2022 19:08)

    # Link komentara

  3. Da li Putin čita ovo što mi čitamo
    (živote lutalico, 15. avgust 2022 18:56)

    # Link komentara

  4. Sto se babi snilo...
    (Bastion, 15. avgust 2022 17:46)

    # Link komentara

  5. "...navodno je otkrio da je zvanični Kremlj u panici i očajnički..."
    Važno je da panike nema u USA,Engleskoj,Italiji,Nemačkoj,Francuskoj...
    Tamo je "sve u redu"?!
    (Vlastimir, 15. avgust 2022 14:46)

    # Link komentara

  6. Stvar je vrlo prosta. Rusija povuče vojsku iz Ukrajine i onda sednu za pregovoarački sto da se dogovore oko ratne štete koju Rusija treba da plati za sve ono što je uništila za ovih 6 meseci.
    (Josif Visarionovič, 15. avgust 2022 14:16)

    # Link komentara

  7. Kao prvo mozda i nije iza ledja. Mozda postoji stav da teba okoncati rat. Rusi su zauzeli skoro ceo Donbas a nisu izgubili Krim. Manje od ocekivanog, ali dovoljno da se proglasi pobeda, jer evo poslednjih mesec dana gotovo da ne napreduju. Stavise trpe sve vise udara po dubini, cak su i baze na Krimu ugrozene. Odsecena im je vojska kod Hersona, a cinjenica da se skrivaju medju pogonima niklearke Zaporozje govori da je dogorelo. Za nesto vise bi morala da se proglasi opsta mobilizacija, sto moze da bude problem za Moskvu.

    Naravno uvek je moguce da se radi o propagandnom ratu.
    (TnT

    Niti je Donbas ceo oslobodjen niti je ruska vojska kod Hersona odsecena. Odsecena bi znacilo da nema fizicku vezu sa ostatkom ruskih oruzanih snaga sto uopste nije tacno. Nije niti odsecena niti u nekom poluokruzenju. I Donbas nije ceo oslobodjen, ostalo je jos 50% tritorije Donjecke oblasti. U zadnjih mesec dana Rusi su tu napravili vidni pomak koji ne vidi onaj ko nece. I na kraju, osim sto nisu izgubili Krim kako ti kazes, zauzelis u preko 90% Hersonske oblasi i vise od pola Zaporoske oblasti, kao i znacajan deo Harkovske oblasti. Za sad im u Donjecku ide, sporo ali ide, tako da je tesko zamisliti da ce pristati na pregovore pre nego sto zavrse ciscenje Donjecke oblasti.
    (analiticar_amater, 15. avgust 2022 14:14)

    # Link komentara

  8. Tajno rade Putinu iza ledja, a britanski prijatelji pozurili da ga obaveste, i to javno preko medija.
    (dnevna doza Lidije, 15. avgust 2022 12:19)

    # Link komentara

  9. Nelogicnosti u textu. Prvo nezavisno onda clan uskog kruga ...
    Pre bih rekao da je ovo bilo namenjeno za unutrasnju politku UK/EU u fazonu "kad cemo stici, evo jos malo".
    (N3v, 15. avgust 2022 11:43)

    # Link komentara

  10. Ово је толико отишло да за сада нема заустављања, или се иде до краја или пуца систем, по 6 месеци рата и толико изгубљених живота и опреме, као и саме штете коју је привреда претрпела, било који мир осим оног по њиховим правилима значи ће смрт за тај систем - зар мислите да им не би тражили и да плате ратну одшету? Рат се наставља са ограниченим бројем војника и технике, докле год буду били у стању да то гурају, а за разлику од Украјине, имају још доста резерве на коју могу да се ослоне - оног тренутка када Донбас буде 100% Руски, цео систем одбране коју је ВСУ испланирала пада у воду, неће имати времена и чиме да праве нов иза Дњепра...
    (Avaya, 15. avgust 2022 11:40)

    # Link komentara

  11. Ovo da je istina,već danas bi taj navodni član tajne Putinove elite,bio ili iza rešetaka,ili ne daj Bože pogubljen.Dakle,po mom mišljenju,ovo je klasični medijsko-propagandni spin,kao dio psihološkog rata,pokušaj da se na taj način uzdrma ruska strana.Bez ikakvog navijačkog stajanja na bilo koju stranu,ovo mi liči na potpuno besmislenu glupost,a sve s ciljem podizanja morala jednoj, odnosno obaranja drugoj strani.Medijska mašinerija ne staje sa radom,ni zapadna,a ni ruska,s tim što paradoksalno na razvijenost tehnologije,izvještaji sa ratišta,prilično šturo izgledaju!
    (War Inside My Head, 15. avgust 2022 11:16)

    # Link komentara

  12. Navodno suprotstavljene sile: Amerika ,Rusija ,Kina.Sve je to ( muti vodu da ne teče bistra ) .Korona krenula iz kineskih laboratorija i za neko vreme je nestala ,pa zahvatila ostatak sveta.Dok se ostatak sveta borio sa korom i vakcinacijom Kinezi su uveli Socijalne karte preko koje sprovode diktaturu.Da bi im to uspelo ponovo su uveli koronu i karantinu da bi sprečili štrajkove .Za to vreme pošto Korona u Americi i Rusiji počela da gubi na značaj došla Ukrajina ,koja je odavno pripremana samo pao dogovor da Rusija krene.Kažu u Davosu je svenaznsčeno.Ostaje samo svetski moćnici između sebe da se dogovore čije odluke će preovladati.Sve ostalo je šarada za nas male ljude da pričamo dali će biti pregovora ili ne.Kad se oni dogovore da je kraj ,biće ga.Ali kako kažu moramo da pregrmimo do 2024 god.ali do tada šta će da nam skuvaju da kusamo ,zagorčaće na život.Ko čita i prati ,ni prvi ni drugi S.Rat nisu slučajni a ni završeci nisu slučajni sve je neko kreirao kao što kreiraju i istoriju ,i obrazovanje i tako dalje.Jadna Reč DEMOKRATIJA.
    (Mija, 15. avgust 2022 11:13)

    # Link komentara

  13. Kao prvo mozda i nije iza ledja. Mozda postoji stav da teba okoncati rat. Rusi su zauzeli skoro ceo Donbas a nisu izgubili Krim. Manje od ocekivanog, ali dovoljno da se proglasi pobeda, jer evo poslednjih mesec dana gotovo da ne napreduju. Stavise trpe sve vise udara po dubini, cak su i baze na Krimu ugrozene. Odsecena im je vojska kod Hersona, a cinjenica da se skrivaju medju pogonima niklearke Zaporozje govori da je dogorelo. Za nesto vise bi morala da se proglasi opsta mobilizacija, sto moze da bude problem za Moskvu.

    Naravno uvek je moguce da se radi o propagandnom ratu.
    (TnT, 15. avgust 2022 10:45)

    # Link komentara

  14. Krtica
    (dez, 15. avgust 2022 10:40)

    # Link komentara

  15. Tajno rade Putinu iza ledja a Ovi pozurili da to bude javno !? Jos navodno kontaktirane sluzbe dale tako vaznu informaciju medijima, diskreditujuci sami sebe kao sluzbu... Mora da im ne ide bas najbolje cim se sluze tako jeftinom propagandom.
    (goran, 15. avgust 2022 10:39)

    # Link komentara

  16. Mirror. Ogledalo istine.
    (Stara Džesika Parker, 15. avgust 2022 10:37)

    # Link komentara

  17. Malopre sam čitao u "The Sun", gde kažu, citirajući izvor blizak V.V. Putinu, a koji je želeo da ostane anoniman, da se Putin"zahvaljuje za obaveštenje o tajnim kontaktima tajne elite koja ga okružuje". Takođe, preneo je svoju zabrinutost za početak ukrajinske ofanzive koja traje ali je toliko tajna da se ne zna kada je počela te moli da mu jave - bilo CIA (ili snajka) bilo neka zapadna služba ili diplomata, onog trenutka kada se izveštaj nađe među njima.
    (Jevgenije Čudotvorac, 15. avgust 2022 10:33)

    # Link komentara

  18. Dobar potez psihološke propagande da Kremlj grize nokte i u očaju traži da se prekine rat umesto da istupe i kažu mi smo svoje obavili, a ne da planiraju gde će da se zaustave.
    (XXL, 15. avgust 2022 10:31)

    # Link komentara

  19. Nije to nikakva elita nego tajkuni koji se brinu za svoje pare...
    (goxy, 15. avgust 2022 10:29)

    # Link komentara

  20. operacija je katastrofa. bruka rusije
    (badjon, 15. avgust 2022 10:24)

    # Link komentara