Emisija

Vikendom u 21:00

Stiven Sigal: Čuvar zakona

Vikendom u 21:00 - "Čuvar zakona" je serija u kojoj je u centru pažnje Stiven Sigal, jedan od najvećih akcionih heroja današnjice. Reč je o TV ostvarenju koje prati život internacionalne filmske zvezde i eksperta za borilačke veštine kao predstavnika zakona.

foto: prva.rs

Sigalovi filmovi su zaradili više od dve milijarde dolara, a on je svetski priznat stručnjak za borilačke veštine sa sedmim stepenom crnog pojasa u aikidou. Pored Silvestera Stalonea i Arnolda Švarcenegera, Sigal se smatra jednim od najpoznatijih filmskih akcionih heroja današnjice. Međutim, malo je poznata činjenica da je u poslednjih 20 godina Sigal radio i kao zamenik šerifa u parohiji Džeferson u Luizijani. Zapravo, pored toga što je odlazio u redovne patrole, Sigal je vešt strelac koji je radio sa timom za specijalna oružja i taktiku obučavajući ih u korišćenju vatrenog oružja i borbi prsa u prsa. "Dve decenije sam radio kao policajac u parohiji Džeferson i moj rad je bio izložen očima javnosti. Odlučio sam se da radim na ovoj seriji zato što verujem da je bitno pokazati gledaocima sve ono pozitivno što je učinjeno u oblasti Nju Orlenasa. Gledaoci će biti u prilici da vide strast, posvećenost i rad najboljih policajaca koji rade u parohiji Džeferson posle devastirajućeg uragana Katrina", objašnjava Sigal. Do sada, Sigal nije želeo da na njegov rad pri policiji bude usmerena pažnja javnosti. Međutim, tokom dvadeset godina, on je redovno patrolirao i radio na značajnim slučajevima i sada ima dovoljno materijala za jednu kvalitetnu seriju sa dokumentarističkim pristupom. U svakoj epizodi bićemo u prilici da vidimo Sigala i njegov tim najboljih policajaca koji reaguju u najkritičnijim situacijama. Ali, kamera će biti uključena i kada Sigal bude završio sa svojom dužnošću i videćemo da ovaj nepobedivi akcioni heroj ima još mnogo zanimljivih zanimanja. Naime, malo je poznato da je Stiven Sigal uspešan gitarista koji je dosad održao veliki broj koncerata i objavio nekoliko CD-ova, kao i da se već duži niz godina bavi humanitarnim radom i veliki je pobornik očuvanja životne sredine i zaštitnik prava životinja. 


Uloge: Stiven Sigal, Leri Dajes, Džeri Fortunato
Originalni naziv: Steven Seagal: Lawman (2009-)
 

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3