Emisija

radnim danima u 19:00

Razotkrivanje

Radnim danima u 19:00 - Svakog dana hiljade Rusa postaju žrtve prevaranata...

Razotkrivanje
foto: prva.rs

Takvi zločini se retko kad prijavljuju policiji, a oni koji i završe tamo - nemoguće ih je rešiti. Međutim, bez obzira na to koliko su komplikovani, sa ovim problemima se mora suočiti.

Zato se "Razotkrivanje" pojavilo na ruskoj televiziji. Vlad Čižov zna dosta toga o postojećim načinima prevare i tehnologijama. Vreme je ne samo da podeli svoje znanje sa publikom, već i da odgovori na žalbe žrtava prevaranata i pristigne im u pomoć.

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3